Radio en TV

Vinnie’s Vice speelt live in Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 28 maart 2024 om 20.00 uur Vinnie’s Vice in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

Vinnie’s Vice is een power trio en speelt Blues-with-a-byte: moderne songs met een jaren 60-70 sound. De band speelt hoofdzakelijk eigen werk, dat catchy, kleurrijk en persoonlijk is. Vinnie’s Vice inspiratie komt van muzikanten als Stevie Ray Vaughan, Jeff Beck, Led Zeppelin, Miles Davis, Stevie Wonder, Jimi Hendrix en John Mayer. Scott Henderson Vincent is een gedreven, doorleefde en ervaren muzikant, met een diepe, mooie toon, die verfijnd, dynamisch en energiek is. Met de jong talenten Ehran als rock drummer en Eljo als een jazz/ gospel bassist is de band veelzijdig en op elkaar ingespeeld.

Sinds september 2022 speelde Vinnie’s Vice meerdere shows, waaronder clubs, festivals, radio en regionale TV. Meer informatie: vinniesviceband.nl.

Het optreden van de band zal tevens live worden uitgezonden via het YouTube kanaal van RTV-Ridderkerk: www.youtube.com/tvridderkerk.

De studio van Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 en de entree is gratis. Bezoekers zijn vanaf 19.30 uur welkom. De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Odido kanaal 2129, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.