Radio en TV

Voice finaliste Samantha Steenwijk bij ‘Toon je hart’ actie

Het weekend van vrijdag 21 t/m maandag 24 december staat in het teken van de actie “Toon je hart”. Bij deze actie wordt opgeroepen om één of meerdere producten te schenken aan de FoodCompany Ridderkerk, die dit vervolgens omzet in kerstpakketten voor mensen die het wat minder hebben om zo ook een mooie kerst te geven.

De initiatiefnemer RTV-Ridderkerk is een samenwerking aangegaan met Winkelhart Ridderkerk en FCR. Er wordt een studio ingericht in het voormalige Brunapand aan het Sint Jorisplein. Vandaar zullen er live radio-uitzendingen worden verzorgd en beeldende impressies via RTV-Ridderkerk. Voor het pand komt er een podium waar een keur aan artiesten zullen optreden. Het Winkelhart Ridderkerk faciliteert niet alleen met een winkelruimte en een podium, maar haalt ook de bekende zangeres Samantha Steenwijk naar Ridderkerk. Zij zal op zaterdagavond 22 december om 18.45 uur, tijdens een extra koopavond, een optreden verzorgen.

Samantha is al jaren de vertolkster van het Nederlandse levenslied. Ze nam deel aan onder andere de talentenprogramma’s Bloed, Zweet en Tranen  en de laatste The Voice of Holland. Bij The Voice behaalde ze de finale waar ze uiteindelijk twee werd. Samantha is een graag geziene gast op het TROS Muziekfeesten trad op bij de Toppers en Holland zingt Hazes. Ridderkerk kan gaan genieten van haar zangkwaliteiten en hoe ze binnen vijf minuten een feestje weet neer te zetten.

Centrummanager van het winkelhart Ruud Scheenjes geeft aan dat het optreden gratis is, maar wil wel benadrukken dat het mooi zou zijn wanneer iedere bezoeker een houdbaar food-product meeneemt voor de actie “Toon je hart”. Op locatie staat een kraam, maar ook nabij de ingangen van de Hema en de supermarkten Albert Heijn en Jumbo kunnen producten ingeleverd worden.

Voor meer informatie over de “Toon je hart” actie op de websites www.winkelhartridderkerk.nl en/of www.rtvridderkerk.nl.