Radio en TV

Volg de nacompetitiefinale van RVVH live in de RidderSportShow

Op zaterdag 17 juni 2023 speelt RVVH om 14:30 uur de finale van de nacompetitie tegen ONS Sneek. De winnaar van de finale mag zich volgend jaar laten zien in de Vierde Divisie. De finale is volledig te volgen via de RidderSportShow op Radio Ridderkerk.

Waar de eerste wedstrijden van de nacompetitie altijd op eigen terrein worden gespeeld, wordt de finale op neutraal terrein afgewerkt. De wedstrijd tussen RVVH en ONS Sneek wordt daarom gespeeld op Sportpark De Strokel, van VVOG in Harderwijk. Vanuit het Ridderkerkse zal er een bus met RVVH-supporters naar Harderwijk afreizen voor deze spannende wedstrijd. Iedereen die niet afreist maar de finale wel wilt volgen, kan afstemmen op Radio Ridderkerk.

Wedstrijd volledig te volgen

“We starten zoals gebruikelijk om 14:00 uur met de uitzending”, aldus RidderSportShow eindredacteur Celwin Frenzen. “Maar mocht het uitdraaien op een verlenging, of zelfs penalties, dan hoeft de luisteraar niet te vrezen. We gaan net zo lang door tot de wedstrijd is afgelopen.” Commentator bij de wedstrijd is Theo Leenheer. “Theo is een echte clubman, en vaak te horen bij wedstrijden van RVVH”, vertelt Celwin. “Ik heb er, net als Theo, ongelofelijk veel zin in en hoop op een spannende wedstrijd, met uiteraard RVVH als winnaar.”

Nacompetitie

RVVH mocht lang hopen op het kampioenschap in de 1e klasse C, en naderde koploper Heerjansdam na een 2-1 thuisoverwinning zelfs tot een punt. De mannen van trainer Kevin Vink bleven winnen, maar ook Heerjansdam maakte geen fout meer en ging er met de titel vandoor. In de nacompetitie rekende RVVH achtereenvolgens af met BVCB (3-2) en Wippolder (4-2).

RidderSportShow

Verder is er in deze RidderSportShow aandacht voor de Ridderkerk Rowdies, Drechtsteden dames, de korfballers van KCR en nationaal en internationaal sportnieuws. De uitzending start om 14:00.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.

Foto: Wessel Dekker