Radio en TV

Volg Ridderkerk City Run live op Radio Ridderkerk

Zondag 17 september 2023 is het tijd voor de 1e editie van de Ridderkerk City Run. Het Koningsplein vormt het middelpunt van de Run met start en finish. Ruim 600 deelnemers verdeeld over de KidsRun, 5 kilometer en 10 kilometer zullen aan de start verschijnen. De middag is live te volgen op Radio Ridderkerk van 14:00 tot 17:00 uur.

Eindredacteur sport Celwin Frenzen: “Als er zo’n mooi sportevenement plaatsvind in Ridderkerk, moeten we daar als RidderSportShow natuurlijk bij zijn. Samen met collega’s Ton van Bruggen, Aad Hoogendijk, Marcel Vink, Stefan Coule en Michiel Heuft volgende we de wedstrijden op de voet.”

Het programma van de Ridderkerk City Run is als volgt:
14:00 uur: Start Kidsrun (1,5 kilometer)
14:30 uur: Start 5 kilometer
15:30 uur: Start 10 kilometer
15:35 uur: Prijsuitreiking 5 kilometer
16:45 uur: Prijsuitreiking 10 kilometer

“Het belooft prachtig weer te worden zondag, dus we verwachten veel drukte op en rond het Koningsplein. Maar voor iedereen die er niet zelf bij kan zijn, zijn wij er live op de FM en via internet.”

Collega’s gezocht

“Bij de RidderSportShow zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Dat kan in de studio zijn als presentator of (lijn)technicus, maar ook langs het veld bij je favoriete Ridderkerkse club om verslag te doen,” vertelt Celwin. “Als je een idee hebt of eens mee wilt kijken bij een uitzending, stuur dan gewoon eens een mailtje naar sport@rtvridderkerk.nl. Of kom zondag even langs!“

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.