Radio en TV

Volgspot Drechtstreek op TV Ridderkerk


‘Volgspot Drechtstreek’ is een programma van Via Cultura en RTV Papendrecht over het theater in onze regio. De presentator is Peter de Liefde en in deze aflevering praat hij met Yara van Engelen, een Dordtse Theatermaker en Jeffrey van der Vegt van de ‘Vocal Popgroup Re-Flax’ uit Hendrik ido Ambacht.

Te zien zijn enkele trailers van voorstellingen die binnenkort te zien zijn in Theater Cascade in Hendrik Ido Ambacht en in dat theater werd toneelvereniging ATOS bezocht tijdens een repetitie van hun nieuwste voorstelling ‘Oeps … Nu Doet Hij Het Weer’, die zij daar aan het eind van de maand laten zien.

Uiteraard ontbreekt de theatertip van Florian niet, dit keer verpakt in zijn VlogSpot. Ook wordt de agenda van de drie grotere theaters in deze regio vertoond en laat KleinKunstEnsemble Peter de Liefde de muziek klinken.

Deze film is te zien bij RTV-Ridderkerk vanaf woensdag 9 november tot en met vrijdag 11 november 2022 om 15.00 uur en 21.00 uur.

TV Ridderkerk is te zien op het digitale Ziggo kanaal 46 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, T-Mobile kanaal 767, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP RTV-Ridderkerk.