Radio en TV

Volgspot Drechtstreek van december 2023 op TV Ridderkerk

‘Volgspot Drechtstreek’ is een programma van Via Cultura en RTV Papendrecht over het theater in onze regio. De presentator is Peter de Liefde. Een nieuwe aflevering van ‘Volgspot Drechtstreek’ met geweldige gasten en weer een prijsvraag waarbij kaartjes voor twee heel leuke voorstellingen te winnen zijn. Peter de Liefde ontvangt Marijn Geluk van ‘Crazy Little Things’ (op 22 december in Theater De Willem) en Mart Hillen (op 22 december in Theater Cascade).

De laatste speelt live in deze aflevering. Astrid Ponsioen en Jeroen van Tilburg zijn te gast om te praten over de komende voorstelling van Theatergroep Het Masker uit Papendrecht en Peter heeft een zoommeeting met ‘Meester Kikker’.

Daarnaast de agenda, de bijdrage van Florian en de prijsvraag, waarbij kaartjes te winnen zijn voor Mart Hillen met ‘#1’ op vrijdag 22 december in Theater Cascade en Merijn Scholten met ‘Team Solo’ op donderdag 14 december in Theater De Willem.

Deze film is te zien bij RTV-Ridderkerk vanaf vrijdag 8 december tot en met zondag 10 december 2023 om 16.00 uur, 18.00 uur, 20.00 uur en 22.00 uur.

TV Ridderkerk is te zien op het digitale Ziggo kanaal 46 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, T-Mobile kanaal 767, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP RTV-Ridderkerk.