Radio en TV

Volgspot Drechtstreek van februari 2024 op TV Ridderkerk

‘Volgspot Drechtstreek’ is een programma van Via Cultura en RTV Papendrecht over het theater in onze regio. De presentator is Peter de Liefde. Een nieuwe aflevering van ‘Volgspot Drechtstreek’ met geweldige gasten en weer een prijsvraag, waarmee twee kaarten te winnen zijn voor de voorstelling van cabaretier Piet van Eeghen met ‘De Verlichting Nabij’ in Theater Cascade in Hendrik Ido Ambacht op vrijdag 1 maart 2024.

Aan tafel ontvangt Peter de Liefde cabaretier Piet van Eeghen, die daarna live twee liedjes uit zijn programma ten gehore brengt. Jip Bartels en Lucas Schilperoort schuiven vervolgens aan, om te praten over ‘De Toneelmakerij’ en de voorstelling ‘Rijnreisje’, een muzikale en beeldende reis zonder grenzen voor jeugd & familie te zien op vrijdag 1 maart 2024 in de kleine zaal van Kunstmin.

Piet van Eeghen


Er werd een bezoek gebracht aan Dilana Smith voor een interview en een spontaan huiskameroptreden. Zij treedt vrijdag 1 maart 2024 op in theater De Willem met haar programma ‘Legendary Women Of Rock’. Het KleinKunstEnsemble Peter de Liefde presenteert twee liedjes, Florian laat weer van zich horen, de agenda van de drie grote theaters wordt getoond en bijna tot slot krijgen we de Prijsvraag nog. 

Deze film is te zien bij RTV-Ridderkerk vanaf vrijdag 23 februari tot en met zondag 25 februari 2024 om 15.00 uur, 17.00 uur, 19.00 uur, 21.00 en 23.00 uur. TV Ridderkerk is te zien op het digitale Ziggo kanaal 46 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, Odido-kanaal 767, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP RTV-Ridderkerk. Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl.