Radio en TV

Volgspot Drechtstreek van maart 2024 op TV Ridderkerk

‘Volgspot Drechtstreek’ is een programma van Via Cultura en RTV Papendrecht over het theater in onze regio. De presentator is Peter de Liefde. Een nieuwe aflevering van ‘Volgspot Drechtstreek’ met geweldige gasten en weer een prijsvraag.

Aan tafel ontvangt Peter de Liefde Stefan Hendrikx, die vertelt over zijn cabaretvoorstelling met de titel “Who’s The Man”. Ook doet hij aan tafel een geïmproviseerde rap. Het KleinKunstEnsemble Peter de Liefde brengt tijdens deze uitzending weer een aantal mooie liedjes ten gehore en natuurlijk is er ook deze aflevering weer een prijsvraag. Dit keer zijn er twee kaarten te winnen voor de voorstelling in Cascade van tv-maker/presentator Filemon Wesselink en filosoof/ schrijver Lammert Kamphuis.  Zij brengen een uniek theaterprogramma over de levenslessen die te trekken zijn uit het kijken naar sport. Stuur het antwoord t/m 21 maart op naar volgspot.winactie@rtvpapendrecht.nl.

Deze film is te zien bij RTV-Ridderkerk vanaf maandag 18 maart tot en met donderdag 21 maart 2024 om 15.00 uur, 17.00 uur, 19.00 uur, 21.00 en 23.00 uur. TV Ridderkerk is te zien op het digitale Ziggo kanaal 46 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, Odido-kanaal 767, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP RTV-Ridderkerk.