Radio en TV

Volgspot Drechtstreek van mei 2023 op TV Ridderkerk

‘Volgspot Drechtstreek’ is een programma van Via Cultura en RTV Papendrecht over het theater in onze regio. De presentator is Peter de Liefde. Hij heeft in deze aflevering twee bezoekjes aan respectievelijk ‘Het Weeshuistheater’, met een interview met Ellen Honings en een repetitie van de kerkmusical De ‘Toren van Babel’, waarbij Peter in gesprek gaat met schrijver en regisseur Yara van Engelen. Daarnaast is er een gesprek aan tafel met Francesco Daniël en Nathalie Diender, die Zorro en Inez spelen in ‘Zorro de Musical’, welke in juni te zien is in het Energiehuis. Francesco zingt in het programma live twee liedjes en uiteraard zal ook Peter de Liefde zingen. 

De agenda van de komende maand van de theaters Cascade, Kunstmin en De Willem wordt doorgenomen, waarbij ook nog eens een zestal trailers van voorstellingen die in de agenda worden genoemd te zien zijn.

Deze film is te zien bij RTV-Ridderkerk vanaf vrijdag 12 mei tot en met zondag 14 mei 2023 om 16.00 uur en 20.00 uur. TV Ridderkerk is te zien op het digitale Ziggo kanaal 46 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, T-Mobile kanaal 767, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP RTV-Ridderkerk.