Radio en TV

Volgspot Drechtstreek van november 2023 op TV Ridderkerk

‘Volgspot Drechtstreek’ is een programma van Via Cultura en RTV Papendrecht over het theater in onze regio. De presentator is Peter de Liefde. Vlogspot Drechtstreek heeft ook deze aflevering een prijsvraag, waarmee kaarten te winnen zijn voor een voorstelling in Theater De Willem in Papendrecht van Erik Struijlaart met ‘Gitaarmannen 2, Eric Clapton Unplugged’ en één in Theater Cascade in Hendrik Ido Ambacht voor de voorstelling van Paulus Schäfer en Dominique Paats met ‘Sous Le Ciel De Paris’.

Aan tafel ontvangt Peter de Liefde Maaike Hoogerwerf en David Klein van improvisatietheatergroep ‘Fijndankuwel’. Samen met Leo Baas en Rein Top van het muziekensemble improviseren zij er vervolgens op los in een heerlijke spruitjesblues. We gingen op bezoek bij Inter Amicos en spraken er regisseur Geertruida Rijkx over de komende voorstellingen ‘Drie Zusters’ en ‘Airmiles’.

De uiterst talentvolle Lotte Velvet staat zaterdag 11 november in Theater De Willem en naar aanleiding daarvan laten wij de opname, die we van haar maakten, toen ze in februari bij ons optrad was, nog eens zien. Het KleinKunstEnsemble Peter de Liefde presenteert twee liedjes, Florian laat weer van zich horen, de agenda van de drie grote theaters wordt getoond en er is dus De Prijsvraag!!

Deze film is te zien bij RTV-Ridderkerk vanaf vrijdag 10 november tot en met zondag 12 november 2023 om 16.00 uur, 18.00 uur, 20.00 uur en 20.00 uur. TV Ridderkerk is te zien op het digitale Ziggo kanaal 46 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, T-Mobile kanaal 767, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP RTV-Ridderkerk.