Radio en TV

Volgspot Drechtstreek van oktober 2023 op TV Ridderkerk

‘Volgspot Drechtstreek’ is een programma van Via Cultura en RTV Papendrecht over het theater in onze regio. De presentator is Peter de Liefde. In deze aflevering ontvangt Peter de Liefde cabaretier Mark van der Werf en praat met hem over zijn voorstelling “De Grappigste Taalfoutjes Uit De Klas” die zaterdag 14 oktober te zien is in Theater Cascade in Hendrik Ido Ambacht.

De tweede gast is Marijn de Jong van theatercollectief Urland, dat donderdag 26 oktober te zien is in de grote zaal van Kunstmin in Dordrecht met “De Eindtijd Revue” (try-out).

We gingen op bezoek bij stand-up comedian Maartje Mikx in theater 450, onze recensent Florian levert weer zijn bijdrage in “De Minuut Van Florian”, Peter de Liefde zingt begeleid door zijn KleinKunstEnsemble twee liedjes, de agenda voor de maand oktober van de drie grotere theaters in onze regio komt voorbij én … er is een prijsvraag.

Hierbij zijn vrijkaartjes te winnen voor in totaal vier verschillende voorstellingen in theater De Willem in Papendrecht en Cascade. De antwoorden moeten voor 12 oktober binnen zijn op volgspot.winactie@gmail.com.

Deze film is te zien bij RTV-Ridderkerk vanaf vrijdag 6 oktober tot en met zondag 8 oktober 2023 om 16.00 uur, 18.00 uur, 20.00 uur en 22.00 uur. TV Ridderkerk is te zien op het digitale Ziggo kanaal 46 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, T-Mobile kanaal 767, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP RTV-Ridderkerk.