Radio en TV

Voorronde ‘Het Zangtalent van Ridderkerk’ op TV Ridderkerk

RTV-Ridderkerk hield afgelopen zondag 14 april de voorronde van de talentenwedstrijd ‘Het Zangtalent van Ridderkerk’.  

Via een leuke wedstrijd voor zangeressen en zangers uit Ridderkerk en omgeving wordt er op zoek gegaan naar talent, dat zich in de kijker wil zingen. De voorronde vond plaats in de tot een klein theater omgebouwde studio van RTV-Ridderkerk. In deze voorronde konden drie zangtalenten door middel van het zingen van twee liedjes zichzelf kwalificeren voor de finale.

Als eerste startte Adam met de liedjes ’Sailing Home’ en ’Ik heb u lief’. Daarna volgde Rita met de liedjes ’Hurt’ en ’My Silver Lining’. Tot slot zong Ivana de liedjes ‘Mamma Mia’ en ‘Ik hou van mij’.

Adam
Rita
Ivana

De vakjury stond onder leiding van Hans Magito, voorzitter van RTV-Ridderkerk, maar ook bekend van AVRO’s TopPop Disco Show. De jury bestond verder uit de bekende Ridderkerkse artiesten Javi Escalera (links) en Emmy Eve (rechts).

Op zondagmiddag 12 mei vindt dan de grote finale plaats in de grote zaal van eventlocatie De Loods. Publiek om de zangtalenten aan te moedigen is dan van harte welkom. Entree is gratis.

De voorronde van ‘Het Zangtalent van Ridderkerk’ is terug te zien op TV-Ridderkerk vanaf maandag 15 april tot vrijdag 19 april 2024 op de oneven uren vanaf 15.00 tot 23.00 uur. TV Ridderkerk is te zien op het digitale Ziggo kanaal 46 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, Odido-kanaal 767, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP RTV-Ridderkerk. Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl.