Radio en TV

’Wij houden het Hollands’ met meerdere artiesten

De makers van het radioprogramma ‘Wij houden het Hollands’ hebben er weer heel veel zin in om aankomende zondag 14 januari 2024 vanaf 12.00 uur om het eerste programma in het nieuwe jaar 2024 met meerdere artiesten te gaan maken. Het hele jaar door zullen weer diverse leuke artiesten een bezoek aan de studio brengen.

In de uitzending van aanstaande zondag hebben we een volle bezetting van artiesten weten te regelen want tussen 12.00 en 13.00 uur komen Demy de Groot en Ad van Opstal langs en tussen 13.00 en 14.00 uur zijn Jesse Prins en Kevin Madero te gast. Ze komen allemaal praten over hun nieuwe muziek en die laten wij natuurlijk in de uitzending ook horen.

Op 21 januari hebben wij ook een leuk bezoek gepland staan met de jonge zangeres Senna die de laatste jaren heel wat hitjes op der naam heeft weten te krijgen en ook de zanger van de hit ‘De toreador’ Wilbert Pigmans komt langs volgende week.

Het programma waarin de Nederlandstalige sterren altijd stralen “Wij houden het Hollands” is iedere zondag live te beluisteren van 12.00 tot 14.00 uur bij RTV-Ridderkerk. Ook dit radioprogramma wordt in de gehele streek uitgezonden en is zodoende te beluisteren via RTV-Papendrecht, Atos-RTV, RTV-Ridderkerk en Merweradio.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Odido kanaal 2129, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.