Radio en TV

Wijnand Punt in ‘Praten met een Ridderkerker’

Het bekende radioprogramma ‘Praten met een Ridderkerker’ van Radio Ridderkerk is ook deze winter  weer te beluisteren. Ook nu wordt een Ridderkerker aan de tand gevoeld over zijn of haar leven en betrokkenheid met Ridderkerk, waarbij doorgaans mooie en herkenbare anekdotes naar voren komen.

Wijnand Punt

Komende zondag 17 november is er weer een aflevering van het programma. Gast is dan Wijnand Punt. Hij heeft nog gewerkt bij Boele en is nu veiligheidsexpert. Natuurlijk kent heel Ridderkerk hem als beroepsvrijwilliger. Presentator van het programma is Aad Hoogendijk. Praten met een Ridderkerker is te beluisteren vanaf 13.00 uur.. 

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat behalve op het analoge kanaal ook te zien via Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.