Radio en TV

Willeke Alberti en Wolter Kroes in Lekker Hollands

Op vrijdag 10 mei 2019 wordt tussen 17.00 en 19 00 uur een nieuwe aflevering van het radioprogramma Lekker Hollands uitgezonden bij Radio Ridderkerk.

Presentator Richard Veen was deze week bij de uitreiking van de jubileumeditie van het 100% NL magazine en sprak daar met diverse artiesten, zoals Willeke Alberti, Wolter Kroes, Tim Douwsma, Dirk Zelenberg en DJ Barry Pfaff. Ook sprak Richard met onder andere Lisette Sier en Patricia namens de redactie van het blad, dat werd uitgebracht in Volendam vanwege het 10-jarig bestaan van de omroep. Kortom ingrediënten volop om af te stemmen op Radio Ridderkerk.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet:  www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat behalve op het analoge kanaal ook te zien via Ziggo Mediabox kanaal 36, Ziggo met CL+ module op kanaal 336, KPN kanaal 1077, Tele2, Vodafone en via de APP ‘De Lokale Omroep’.

Foto’s: Bob den Breeijen