Radio en TV

Wind & Voices met Gert Rijsdijk

Op zondag 19 juli 2020 hervat bij Radio Ridderkerk tussen 11.00 en 12.00 uur ook de uitzending weer van het programma ‘Wind & Voices’.

Het tweewekelijkse programma wordt live uitgezonden en staat bol van de blaasmuziek. Samensteller en presentator Gert Rijsdijk kiest voor muziek die voor een breed publiek toegankelijk is. Dus geen ellenlange hedendaagse composities die het ene oor in en het andere oor uitgaan maar melodieën die blijven hangen, die je de volgende dag nog neuriet. De presentator heeft onlangs meerdere nieuwe albums van harmonie orkesten aan zijn collectie toegevoegd, die in Nederland weinig of niet bekend zijn. Het zijn vooral beroepsorkesten die verschillende en mooie arrangementen spelen.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat behalve op het analoge kanaal ook te zien via Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.