Radio en TV

Winter3Daagse bij RTV-Ridderkerk

In de drie laatste winkeldagen voor de Kerst organiseert RTV-Ridderkerk een heuse Winter3Daagse vanuit het Winkelhart Ridderkerk. In samenwerking met het Winkelhart Ridderkerk wordt drie dagen lang producten ingezameld voor het goede doel, namelijk de FoodCompany Ridderkerk.

,,Met ons motto ‘Toon je hart, doe iets voor een ander’ hopen we dat heel Ridderkerk gaat helpen om de klanten van de FoodCompany Ridderkerk ook een fijne Kerst te laten beleven. Steeds meer mensen in Ridderkerk hebben het moeilijk en kunnen juist dan een extra steuntje in de rug zeker gebruiken’’, vertelt Hans Magito, voorzitter van RTV-Ridderkerk.

Op vrijdag 21 december start de Winter3Daagse, die verder op zaterdag 22 december, inclusief de extra koopavond, en maandag 24 december wordt vervolgd met allerlei activiteiten in en om de voormalige Bruna winkel in het Winkelhart Ridderkerk.

,,We zijn nog heel druk met de voorbereidingen, maar we gaan er, zeker met ieders hulp, echt iets moois van maken. Uiteraard worden dan al onze radio-uitzendingen live vanuit het winkelpand uitgezonden en gaan we daar vandaan ook diverse internet- en film-uitzendingen maken. We hopen dat heel Ridderkerk mee zal doen met onze Winter3Daagse’’, besluit Hans Magito.

 Foto v.l.n.r.: Ruud Scheenjes (Winkelhart Ridderkerk), Hans Magito en Kas Cornelissen (RTV-Ridderkerk) en Miriam Renzen (FoodCompany Ridderkerk).