Winter6Daagse bij RTV-Ridderkerk

Van 18 tot en met 24 december 2020 is er bij RTV-Ridderkerk een heuse Winter6Daagse te beleven. In verband met de corona-maatregelen is besloten om wel live vanuit het Winkelhart Ridderkerk uit te zenden, maar het zal op een hele sobere manier plaatsvinden. Dat betekent dus geen optredens van artiesten als Samantha Steenwijk of Ridderkerkse koren en artiesten. Wel blijft staan dat er wordt meegewerkt aan de inzamelingsactie voor het goede doel.

,,In samenwerking met het Winkelhart Ridderkerk en de FoodCompany Ridderkerk wordt ingezameld voor de minima van Ridderkerk. Met het motto ‘Toon je hart’ vragen we of alle Ridderkerkers ook eens iets voor een ander willen doen en dat heel Ridderkerk gaat helpen om de klanten van de FoodCompany Ridderkerk ook een fijne Kerst te laten beleven. Steeds meer mensen in Ridderkerk hebben het moeilijk en kunnen juist dan een extra steuntje in de rug zeker gebruiken’’, vertelt Wendy Harreman, eindregisseur van de Winter6Daagse vanuit RTV-Ridderkerk.

Op vrijdag 18 december 2020 start de Winter6Daagse om 12.00 uur live vanuit het Winkelhart Ridderkerk vanuit de eigen studio die daar is opgebouwd. Op vrijdag 18 december wordt de Winter6Daagse uitgezonden tussen 12.00 en 20.00 uur en op zaterdag 19 december tussen 10.00 en 17.00 uur. In de laatste week voor Kerstmis zijn de uitzendingen op maandag en dinsdag tussen 12.00 en 17.00 uur. Op woensdag 23 december is er nog weer een lange uitzending, namelijk tussen 12.00 en 20.00 uur en op de slotdag wordt er uitgezonden van 10.00 tot 15.00 uur.

,,We gaan er 6 hele mooie radiodagen van maken met zo’n kleine 50 medewerkers die dan weer actief zijn. En van wat er ter plaatse gebeurt zal ook veel te zien zijn op tv, website en onze social media. Uiteraard hebben we in onze radio-uitzendingen heel veel leuke en gezellige Kerstmuziek, maar gaan we uiteraard ook langs met onze microfoon op verschillende locaties in het Ridderkerkse centrum.

Ridderkerkers kunnen via de radio-uitzending hun speciale kerstwensen of de kerstgroeten doen. We hopen voor de minima in Ridderkerk veel te kunnen betekenen met ons steuntje in de rug’’, besluit Wendy Harreman.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 en via de RTV-Ridderkerk APP.