Wintertijd bij “The Story of”

De makers van het radioprogramma ‘The Story Of’ luiden zaterdagmiddag 1 januari 2022 Oud en Nieuw uit met een twee uur durend programma vol muzikale hoogstandjes. Maar dan wel hoogstandjes met een winterse titel.

Van de bands als Tremeloes met ‘September November December’ tot U2 met  ’New Year’s Day’ wordt het twee uur lang genieten van heerlijke liedjes vol sneeuw en ijs, waarbij de makers Roel van den Oever, Kees de Klerk en Frank Stoute uiteraard weer het een en ander vertellen over de achtergrond van de song en de artiest. De techniek is als altijd in de vertrouwde handen van Bob den Breeijen.

Luisteren en genieten dus op zaterdagmiddag 1 januari van 14.00 tot en met 16.00 uur naar een extra aflevering van ‘The Story Of’. En voor luisteraars die zaterdag geen tijd hebben om te luisteren wordt het ook nog eens herhaald op zondag 2 januari van 14.00 tot en met 16.00 uur. In het uur tussen 16.00 en 17.00 uur verzorgt het team van The Story Of ook nog eens een extra uur non-stop muziek met als thema Wintertijd.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet op rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.