Wolter Kroes in Lekker Hollands

Op vrijdag 15 maart wordt tussen 17.00 en 19 00 uur een nieuwe aflevering van het radioprogramma Lekker Hollands uitgezonden bij Radio Ridderkerk. Presentator Richard Veen spreekt in zijn uitzending in het tweede uur met de bekende Nederlandstalige zanger Wolter Kroes.

Richard zal ongetwijfeld met Wolter praten over zijn 30-jarig jubileum in het vak, zijn concert in Afas Live op 30 maart met diverse gastartiesten als George Baker, Xander de Buisonjé, Stuk TV en Belinda Kinnaer. Ook heeft Richard nog een supermooie primeur, want hij mag als eerste de nieuwe single van Wolter Kroes laten horen. Kortom ingrediënten volop om af te stemmen op Radio Ridderkerk.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet:  www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat behalve op het analoge kanaal ook te zien via Ziggo Mediabox kanaal 36, Ziggo met CL+ module op kanaal 336, KPN kanaal 1077, Tele2, Vodafone en via de APP ‘De Lokale Omroep’.