Radio en TV

Wolter Kroes te gast bij “Wij houden het Hollands”

Zondag 19 november 2023 komt Wolter Kroes naar de studio van het radioprogramma “Wij houden het Hollands”. Hij komt een uur lang praten over zijn nieuwe single “Haal alles uit het leven”. Voor deze nieuwe single dook Wolter de studio in met niemand minder dan Edwin Evers, door wie Wolter werd benaderd voor deze muzikale samenwerking. 

“Wolter was de gedroomde kandidaat voor dit nummer. Ik zocht iemand die dit krachtig kon zingen en op een feestelijke manier de boodschap kon overbrengen”, aldus Edwin Evers.
Het onderwerp van de single is echt van deze tijd. De boodschap is dan ook dat we best wel wat toleranter en minder streng mogen zijn naar elkaar.
“Op dit moment zijn er eigenlijk twee uitersten, of mensen hebben een kort lontje en schelden elkaar om het minste of geringste de huid vol, of het is allemaal niet goed genoeg terwijl we het helemaal niet zo bedoelen. Dat is eigenlijk precies waar deze single over gaat: het mag wel weer wat luchtiger en vriendelijker”, licht Wolter Kroes toe.

Wij houden het Hollands wordt elke zondag live uitgezonden tussen 12.00 en 14.00 uur en is in heel de regio via de lokale omroepen RTV-Ridderkerk , Atos RTV, Papendrecht-FM en Merwe Radio. Wolter Kroes is tussen 12.00 en 13.00 uur te gast in de studio van presentator Rob de Leeuw.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, T-Mobile kanaal 767, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.