Radio en TV

Zangtalent van Ridderkerk gezocht

RTV-Ridderkerk organiseert dit voorjaar een geweldige wedstrijd voor zangeressen en zangers uit Ridderkerk. Er wordt op zoek gegaan naar ‘Het Zangtalent van Ridderkerk’. In de maand april vinden de voorrondes plaats en in mei wordt de finale gehouden in De Loods. 

Ridderkerk staat op het punt om zijn verborgen zangtalent te ontdekken met de lancering van een zangwedstrijd. De wedstrijd biedt een platform voor getalenteerde zangers om hun vaardigheden te laten zien en hun passie voor muziek te delen met een breder publiek. De wedstrijd verwelkomt deelnemers vanaf achttien jaar oud die in Ridderkerk of omstreken wonen of werken. Of je nu een doorgewinterde performer bent of net begint met het verkennen van je zangtalent, deze wedstrijd biedt een kans voor iedereen om te schitteren.

Zangtalenten kunnen zich aanmelden via de website van RTV-Ridderkerk. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt een verdeling gemaakt over de verschillende voorrondes die in april worden gehouden in de studio van RTV-Ridderkerk aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 in Ridderkerk. Op zondagmiddag 12 mei 2024 vindt dan de grote finale plaats in de grote zaal van eventlocatie De Loods. Op alle dagen is er een jury, die onder leiding zal staan van Hans Magito, voorzitter van RTV-Ridderkerk, maar ook bekend van AVRO’s TopPop Disco Show.

Ben je een zangtalent? Schrijf je dan nu in via het inschrijfformulier voor ‘Het Zangtalent van Ridderkerk’ op de website van RTV-Ridderkerk: www.rtvridderkerk.nl/talent. Deelname kost € 10,-. De talentenwedstrijd wordt georganiseerd in samenwerking met Promotis Entertainment en Facet Ridderkerk.