Reclame


RTV-Ridderkerk is een onderdeel van de Stichting Lokale Omroep Ridderkerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. Tevens heeft RTV-Ridderkerk een maatschappelijke functie binnen het Nederlandse omroepbestel (NLPO). 

Wij helpen u en u helpt ons! 

Door te adverteren op Radio Ridderkerk, de kabelkrant van TV Ridderkerk, Nieuwe media en de RTV-Ridderkerk app kunt u tegen gunstige advertentietarieven op een snelle manier de lokale, regionale en zelfs de landelijke gemeenschap (via internet) benaderen. 

Wij zouden het zeer op prijs stellen als u ons wilt steunen door middel van reclame. De reclame-inkomsten worden uitsluitend gebruikt voor middelen die nodig zijn voor productie van Radio- en Tv-programma’s.


Nieuwe prijzen

De prijzen zijn aangepast: wij werken nu met Pakketten en niet meer per seconde. Per 1 januari 2020 vallen wij onder de zgn. BTW-KOR regeling. Daarom brengen wij geen BTW in rekening. Hierbij houden wij rekening met de maatschappelijke en lokale betrokkenheid. 

Pakketten 

Radio reclame Basis (nieuw)5 x per week ,1x per dag€50 per maand
Radio reclame Standaard2x per dag, 6x per week€100 per maand
Radio reclame Premium3x per dag, maatwerk in overleg en op basis van beschikbaarheid€150 per maand
TV reclame (kabelkrant)Roulerend om +/- 15 minuten, 24 uur per dag€75 per week
Reclame website (logo-vermelding)€100 per 6 maanden
Reclame website (logo-vermelding)€150 per jaar

Bij afname van meerdere pakketten kan de korting oplopen tot 20%. Een reclamespot duurt voor de radio maximaal 25 seconden en kabelkrant 18 seconden (zie voorwaarden).

Het aan te leveren bestand voor TV Ridderkerk heeft een jpg-formaat in breedbeeldformaat (1024×576 pixels).

Contact

Wilt u meer informatie over de pakketten en de daarbij behorende voorwaarden? Stuur dan een e-mail naar reclame@rtvridderkerk.nl of bel 06-11075514. 

Adverteer op RTV-Ridderkerk en ziet uw omzet stijgen!