Reclame


RTV-Ridderkerk (Stichting Lokale Omroep Ridderkerk) is de publieke lokale omroep van Ridderkerk. RTV-Ridderkerk is binnen het Nederlandse omroepbestel aangesloten bij de branchevereniging NLPO en werkt samen met regionale omroep RTV Rijnmond en in de eigen regio met meerdere lokale omroepen. Wilt u alleen adverteren in Ridderkerk of ook bij ATOS RTV (gemeenten Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht), RTV Papendrecht, Merwe RTV (gemeenten Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam) en Klok Radio (gemeenten Alblasserdam en Molenlanden), dan is dat ook mogelijk. 

Adverteren bij RTV-Ridderkerk 

Door te adverteren bij RTV-Ridderkerk via o.a. Radio Ridderkerk, TV Ridderkerk, website RTV-Ridderkerk en de RTV-Ridderkerk app kunt u tegen gunstige advertentietarieven op een snelle manier de geïnteresseerde Ridderkerker benaderen. 


Prijzen

Onze tarieven zijn aangepast op de wensen van de klant, maar uiteraard blijft maatwerk altijd mogelijk. Aangezien wij vallen onder de zgn. BTW-KOR regeling brengen wij u geen BTW in rekening.

Pakketten 

Radio reclame Basis (nieuw)5 x per week ,1x per dag€50 per maand
Radio reclame Standaard2x per dag, 6x per week€100 per maand
Radio reclame Premium4x per dag, maatwerk in overleg en op basis van beschikbaarheid€150 per maand
TV reclame (kabelkrant)Roulerend om +/- 15 minuten, 24 uur per dag€75 per week
Reclame website (logo-vermelding)€100 per 6 maanden
Reclame website (logo-vermelding)€150 per jaar

Bij afname van meerdere pakketten kan de korting oplopen tot 20%. Een reclamespot duurt voor de radio maximaal 25 seconden en kabelkrant 15 seconden.

Het aan te leveren bestand(en) voor TV Ridderkerk heeft een jpg-formaat in breedbeeldformaat (1024×576 pixels).

Contact

Wilt u meer informatie over de pakketten en de daarbij behorende voorwaarden? Stuur dan een e-mail naar Arjan ’t Jong via reclame@rtvridderkerk.nl of bel 06-11075514. 

Adverteer op RTV-Ridderkerk en u ziet uw omzet stijgen!