Regionaal

Afsluiting kruising en rotonde IJsselmondse Randweg

In de nachten van maandag 3 tot en met vrijdag 7 april 2023 is de kruising aan de IJsselmondse Randweg afgesloten tussen 21.00 en 5.00 uur.

De op- en afrit naar de A15 is dan ook niet bereikbaar. Er komt een nieuwe asfaltlaag en er worden wegmarkeringen aangebracht. Gebr. Van Kessel Wegenbout voert deze werkzaamheden uit in opdracht van waterschap Hollandse Delta.

Tijdens de nachtelijke afsluitingen zijn er omleidingsroutes. Alle bedrijven en terreinen zijn via deze omleidingen bereikbaar. Overdag, tussen 5.00 uur en 21.00 uur, is de kruising open voor het verkeer.

In dezelfde nachtelijke periode worden er ook asfaltreparaties uitgevoerd op de rotonde (kruising IJsselmondse Randweg – Asserstraat/Euroweg). De rotonde is dan gedeeltelijk afgesloten. De Asserstraat en de Euroweg vanuit en naar Rotterdam blijven bereikbaar.

De route richting de kruising IJsselmondse Randweg – Schaapherderweg is afgesloten. Ook hiervoor wordt tijdens de nachtelijke werkzaamheden een omleidingsroute ingesteld richting en vanaf snelweg A15.