Ambachtse bedrijven starten bijzondere samenwerking

Uit chaos ontstaan soms bijzondere dingen. Een mooi voorbeeld hiervan zijn twee jeugdvriendinnen uit Hendrik Ido Ambacht die hebben besloten de handen ineen te slaanBij de alom bekende Tuinplantenkwekerij van Nes aan de Langewegstaat sinds deze week een bloemenkraam van Naborn. Ook geen onbekende in de gemeente, want dit echtpaar staat al jaren op de zaterdagmarkt aan de Sophia promenade, welke door de maatregelen rondom Corona voor onbepaalde tijd is afgelast. 

Door alle ontwikkelingen rondom het Covid-19 virus zijn er veel markten afgelast, waardoor Mark en Marleen Naborn thuis kwamen te zitten. Met een koelcel vol prachtige bloemen, zijn ze andere mogelijkheden gaan bekijken. Willemien van Nes, vriendin van Marleen sinds haar kleutertijd, bestiert al jaren met haar zus Annelies de tuinplantenkwekerij aan de Langeweg. Samen kwamen ze op het idee om de bloemenkraam te integreren bij de kwekerij, zodat klanten niet alleen de tuin, maar ook de woonkamer gezellig kunnen maken. Een win-win situatie.

“We zijn ontzettend blij dat we hier met onze bloemen kunnen staan, thuiszitten is niets voor ons en zo kunnen we blijven ondernemen,” aldus Marleen. En dat niet alleen Marleen blij is met deze samenwerking blijkt wel uit de woorden van Willemien: “Ze vullen ons assortiment geweldig aan met snijbloemen en boeketten, hiermee bieden we onze klanten sfeer voor binnen en buiten”. 

Voor hoe lang deze samenwerking gaat duren is onbekend, maar ze zijn geopend van maandag t/m vrijdag 09:30 – 17:00 en op zaterdag van 09:00 – 17:00.