Regionaal

Belly Button speelt op Ambachtse Zomerparkdag

De Ridderkerks-Ambachtse band Belly Button speelt live op zaterdag 26 augustus tijdens de Ambachtse Zomerparkdag. De band zal dan spelen in de tuin van theater Cascade. De speeltijden op de Zomerparkdag zijn van 12.00-12.45 uur, 14.00-15.00 uur en van 16.15-16.45 uur. De optredens zijn gratis toegankelijk.

De band die wekelijks oefent in Rijsoord staat met regelmaat op de planken in Hendrik-Ido-Ambacht. Zo ook later dit jaar weer met een speciaal kerstoptreden op zondag 10 december in de grote zaal van theater Cascade. Tijdens het optreden op de Zomerparkdag zijn al kaarten voor dit kerstoptreden te koop voor € 10,-.

De jaarlijkse Zomerparkdag met kramen voor verenigingen, een kleedjesmarkt en braderie is op zaterdag 26 augustus. Het thema dit jaar van de 20ste editie is Ondernemend Ambacht en wordt gehouden tussen 10.00 en 17.00 uur. Vanaf winkelcentrum Louwersplein loopt u via de kleedjesmarkt door het Burgemeester Baxpark richting het  evenemententerrein voor de Ridderhal. Hier vindt u de kramen van de verenigingen tot aan ongeveer halverwege de Tesselschadestraat. De kramenrij gaat over in de commerciële braderie. Deze loopt tot aan winkelcentrum De Schoof. Ook in beide winkelcentra is van alles te beleven op de Zomerparkdag.