Regionaal

Bevrijdingsfestival Zuid-holland pakt uit met een spannende line up

Vrijdag 5 mei 2023 staat het Park bij de Euromast in Rotterdam weer in het teken van de vrijheid tijdens het Bevrijdingsfestival Zuid-Holland. En ook dit jaar mogen de naar verwachting tienduizenden bezoekers zich verheugen op een geweldige dag vol liveoptredens van gerenommeerde artiesten en aanstormend talenten.

Erasmusstage

Op het Erasmuspodium, de grootste stage van het festival, staan een aantal gerenommeerde namen op het programma, onder wie Goldband, de Haagse formatie die onlangs drie Edisons in de prijzenkast bij mocht zetten. Daarnaast wordt het Erasmuspodium ook opgeluisterd door optredens van onder meer DeWolff, $hirak, David Vunk, Rudeboy plays Urban Dance Squad en Pink Oculus. Het slotakkoord op het Erasmuspodium komt evenals vorig jaar toe aan DJ Paul Elstak.

SENA Performers Stage powered by Popunie

Zoals gebruikelijk is het Sena Performers Stage dé plek waar aanstormende talenten zich aan het publiek presenteren. DJ Susan Right bijvoorbeeld, alsook Hato, Jeangu Macrooy & band, Daniel Nolet en Navarone Cole.

Vrijheidspodium

Het Vrijheidspodium staat dit jaar onder meer in het teken van een heuse fashionshow waar designer Violetta Riedel haar ontwerpen presenteert. Daarbij worden bezoekers van dit podium getrakteerd op muziek- en dansvoorstellingen van Lucia Hakbijl, Ariana Popal, Panaknockout, Wowi en Dirikteur.

Een geweldige dag

Organisator Jasper Scholte (JMR Event Makers) heeft er zin in: “Het is geen publiek geheim dat het een uitdagende tijd is voor provinciale Bevrijdingsfestivals. En dit geldt ook voor het Bevrijdingsfestival Zuid-Holland. Niettemin hebben wij een bijzonder aansprekende line-up kunnen realiseren. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat wij onze bezoekers op een geweldige dag zullen trakteren. Gelukkig maar, want we moeten onze vrijheid blijven vieren. Zeker in een stad als Rotterdam.”