Regionaal

BingoLoko nieuwe kledingsponsor Zinge!-Kids

De Zinge!-Kids hebben een nieuwe kledingsponsor gevonden. BingoLoko zal vanaf dit seizoen in ieder geval de komende twee jaar op de jassen van het kinderkoor van Zinge!, de Zinge!-Kids te zien zijn. BingoLoko is daarmee de vierde kledingsponsor voor het regionale jeugdpopkoor uit Hendrik-Ido-Ambacht. 

Dat BingoLoko één van de nieuwe kledingsponsors van Zinge! wordt, is niet geheel verrassend. Eén van de eigenaren van de leverancier van muzikale bingofeesten is Ton, de vader van twee fanatieke jonge zangeressen van de Zinge!-Kids, Liz en Eva. Dat deze samenwerking zeker wat betreft de jonge zingers! een prima match is werd al direct duidelijk toen bij de overhandiging van de nieuwe jassen aan de op één na jongste groep van Zinge!, Ton tot groot plezier van de groep een heuse goocheltruc liet zien. Met deze nieuwe samenwerking tussen BingoLoko en Zinge! is realisatie van de uitdaging om binnen korte tijd alle 5 de zanggroepen van Zinge! te voorzien van mooie reiskleding weer een stap dichterbnij gekomen. Binnenkort hoopt Zinge! ook voor de laatste groep een en de coaches een eigen kleding sponsor te presenteren.

Zinge! laat in zijn optredens zien dat jeugd en popmuziek een hele goeie combinatie is. Om niet alleen tijdens de optredens er goed uit te zien is daarom begonnen met ook de reiskleding letterlijk van een modern jasje te voorzien.

Deze samenwerking moet dan ook één van zes samenwerkingen worden, waarbij het bedrijfsleven gevraagd wordt om te helpen de uitstraling naar buiten voor het regionale jeugdpopkoor verder te verbeteren. De bedoeling is dat binnen een paar maanden tijd alle 5 de groepen en de coaches van uniforme reiskleding wordt voorzien.