Regionaal

Crazy Sexy Cool festival weer succesvol

Zo’n 15.000 muziekliefhebbers kwamen deze dag samen om te genieten van nationale én lokale artiesten. Verdeeld over vijf area’s stonden o.a. Kris Kross Amsterdam, Frenna, Leroy Styles, Quintino en Tabitha geprogrammeerd. Van zomerse Urban vibes tot knallende House tussen de palmbomen: het was één groot party paradise.

De dag is goed verlopen aldus de organisatie. “Wederom hebben we laten zien waar we samen met de beste artiesten, visagisten, acteurs én bezoekers toe in staat zijn.” Dit jaar had het festival als thema ‘Treasure Island.’ Dit werd dan ook in alle lagen doorgetrokken, zo waren de podia aangekleed als ware decorstukken en liepen er continue acteurs rond om te bezoekers te entertainen. Volgend jaar is het festival terug op 1 augustus met wederom een uitbundig thema.


Halloween editie

Voor bezoekers die niet kunnen wachten tot de zomereditie is Crazy Sexy Cool op 26 oktober terug in het Zuiderpark voor het Halloween festival. “Laat het monster in je los terwijl je danst op de lekkerste beats van o.a. Jebroer, The Partysquad, Dopebwoy, Jayh, Freddy Moreira, Snelle, Yung Felix and many more.” Aldus de organisatie. De complete line-up wordt later bekend gemaakt.

Voor meer info, kijk op de website.

Foto: Martin Hols