Duizendste bevalling in Ikazia Ziekenhuis

Op maandag 6 mei beviel mevrouw Wrona van haar eerste kindje in het Moeder en Kind Centrum. Met de komst van zoontje Damian viert het Ikazia haar 1000e bevalling van dit jaar. Algemeen Directeur Rob Kievit verblijdde de Poolse familie met een mooie bos bloemen, een knuffel en een kinderstoeltje. 

Mevrouw Wrona beviel om 11.12 uur middels een keizersnede op de operatie kamer. Het was voor haar heel bijzonder om als duizendste patiënt in het Rotterdamse Ikazia te bevallen, met name omdat de familie nog maar een aantal jaar in Rotterdam woont. De familie geeft aan erg blij te zijn met de zorg rondom de bevalling: “Voor ons was dit team perfect, iedereen was erg behulpzaam en aardig voor ons.” Familie Wrona was zelf zó blij met de zorg, dat zij aangaven zeker terug te komen bij het Ikazia Ziekenhuis. 

Binnen het Moeder en Kind Centrum van Ikazia staat het gezin centraal. De geboorte- en kraamsuites geven moeders en hun familie een gevoel van thuis. Daarbij hebben ze de zekerheid van medische zorg vlakbij. De kersverse ouders en hun baby kunnen na de geboorte op een eigen kamer blijven om samen zo veel mogelijk tijd door te brengen.