GGD sluit bijna alle testlocaties in Rotterdam-Rijnmond vanwege winterweer

Update zaterdag 6 februari 2021: Het KNMI heeft vanaf middernacht code rood afgekondigd. Alle teststraten en de vaccinatielocatie van de GGD Rotterdam-Rijnmond zijn daarom gesloten. U wordt gebeld om uw test- of vaccinatieafspraak te verzetten. Afhankelijk van de weersverwachtingen bekijkt GGD Rotterdam-Rijnmond in de loop van zondag 7 februari wat dit betekent voor de opening en openingstijden van onze teststraten en vaccinatielocatie op maandag 8 februari en de rest van die week.

Vanwege het verwachte winterse weer zijn zondag 7 en maandag 8 februari 2021 alleen de locaties Ahoy en Rotterdam The Hague Airport open voor testen. Op die locaties worden met meer personeel extra teststraten geopend. Alle andere locaties zijn dicht. Als u op een van onze andere locaties een afspraak hebt, wordt u gebeld om deze te verzetten.


Lastige keuze

De keuze om de locaties te sluiten, was een lastige. De GGD Rotterdam-Rijnmond wil uiteraard bereikbaar zijn voor alle inwoners van onze regio. Aan de andere kant kiezen zij ook voor de veiligheid van onze bezoekers én medewerkers op de locatie, maar ook op de weg er naartoe. De toegangswegen bij Ahoy en RTHA worden extra schoongemaakt en er wordt gestrooid.

Of de locaties vanaf dinsdag weer open zijn, wordt later nog besloten. De testlocatie in Middelharnis is maandag wel geopend vanaf 12.00 uur.

Vaccinaties bij RTHA

De vaccinatielocatie op Rotterdam The Hague Airport (RTHA) blijft eveneens open voor de vaccinaties.