Regionaal

Het gaat weer bruisen in danscentrum Remus

Tijdens het internationale danscongres van de Nederlandse Vereniging van Dansleraren dat in juni werd gehouden hebben de Ridderkerkse Ank en Anrie van Danscentrum Remus de nodige kennis opgedaan om er in het nieuwe dansseizoen weer iets moois van te gaan maken.

De start van het seizoen is op zaterdag 8 september. Om 19.00 uur is er een kennismakingsuur voor degenen die gratis en vrijblijvend de sfeer eens willen komen proeven en willen zien wat er door Danscentrum Remus geboden wordt om er een sportief en swingend najaar van te gaan maken. Vanaf 20.30 uur wordt het startsein gegeven voor een spetterende dansavond voor alle dansliefhebbers, dus ook voor personen die geen cursus volgen. De entree voor de dansavond bedraagt € 7,50 per persoon.

Danscentrum Remus is al meer dan 25 jaar aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Dansleraren (NVD). Je kunt daarvan lid worden als je volledig gediplomeerd bent. Een NVD-lidmaatschap is een garantie voor kwaliteit. In een NVD-dansschool krijg je les van een gediplomeerde leraar, leer je op een eenvoudige manier de nieuwste dansfiguren en dat op muziek van deze tijd.

Danscentrum Remus is hét adres om te gaan genieten van het dansen. Zet de eerste stap en binnenkort dans je een warmbloedige tango en een swingende jive. Ook dansliefhebbers zonder partner zijn welkom. Anrie ontwikkelde daarvoor “Style in Line”. Alle bekende dansen zoals quick step, cha cha, mambo, heeft hij omgezet in lijndansvorm.

Veel informatie is te vinden op de site www.danscentrumremus.nl, maar leuker is om langs te komen op zaterdag 8 september in het danscentrum dat is gevestigd in De Magneet, Cranendonckweg 40, 3077 LA Rotterdam-IJsselmonde. Dat is bijna op de grens met Ridderkerk. De cursussen starten in de week van 10 september.