Regionaal

Home-start zoekt vrijwilligers

In de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk is Home-Start BAR op zoek naar enthousiaste mensen die (meestal wekelijks) een jong gezin willen steunen op een laagdrempelige manier. De voorbereidende cursus voor dit leuke vrijwilligerswerk start dit najaar.

Home-Startvrijwilligers hebben opvoedingservaring en kunnen flexibel denken. Zij zijn bereid om zich een langere periode voor een gezin met jonge kinderen in te zetten.

Vrijwilliger zijn bij Home-Start levert veel op. Het contact met een eigen Home-Startgezin is leerzaam, verrijkend en geeft een goed gevoel.

Bij Home-Start worden de vrijwilligers begeleid door professionele coördinatoren. Ook zijn er geregelde contactmomenten met de collega-vrijwilligers.  

Uitvoerder CJG Rijnmond zorgt voor een onkostenregeling en vraagt bij gebleken geschiktheid een VOG aan. Interesse? Neem dan vooral snel vrijblijvend contact op met de coördinator Jeanette Dekker voor verdere info. Mail: home.start.bar@cjgrijnmond.nl of bel: 06-35124547. Zie ook: www.home-start.nl.