Regionaal

Ikazia publiceert sociaal jaarverslag 2021

Het Rotterdamse Ikazia Ziekenhuis publiceert haar sociaal jaarverslag 2021 in de vorm van een online magazine met interviews, podcasts en filmpjes. 

In het sociaal jaarverslag 2021 van Ikazia wordt teruggeblikt op een hectisch jaar. Een jaar waarin COVID een grote rol speelde maar dat ook mooie momenten kende, zoals de toekenning van het Qualicor-certificaat Goud. Een klinkend bewijs dat Ikazia, zelfs in lastige tijden, topkwaliteit zorg levert. Ook lukt het Ikazia om persoonsgerichte zorg steeds meer handen en voeten te geven.

In het sociaal jaarverslag komen ook andere onderwerpen aan bod. Zo zijn er drie korte films over het belang van bewegen, de opening van de sportpolikliniek en het eerste evenement voor de bedrijfsvrienden van Ikazia. 

Voor het tweede jaar op rij zijn er ook podcasts in het sociaal jaarverslag over actuele onderwerpen. Eén van die podcasts gaat over de krapte op de arbeidsmarkt en hoe Ikazia hiermee omgaat. De andere podcast gaat over digitalisering. Digitalisering in de zorg is al lange tijd gaande maar nam tijdens de uitbraak van het coronavirus een vlucht. En de ontwikkelingen blijven doorgaan.

Het complete sociaal jaarverslag met interviews, films en podcasts is te bekijken op: ikaziapublicaties.nl/magazine/sociaal-jaarverslag-2021.