Ikazia start met gebruik aanmeldzuilen

Vanaf maandag 8 juni kunnen alle patiënten die naar het Rotterdamse Ikazia Ziekenhuis komen, zichzelf snel en makkelijk aanmelden via één van de aanmeldzuilen in de centrale hal. Dit doen zij met hun identiteitsbewijs. De aanmeldzuil drukt een dagticket af. Hiermee melden de patiënten zich dan, op de plaats van hun afspraak, nog een keer aan bij een aanmeldzuil.

In de centrale hal van het Ikazia Ziekenhuis staan sinds kort aanmeldzuilen. Vanaf maandag 8 juni worden deze in gebruik genomen. Dit houdt in dat alle patiënten die in Ikazia komen voor een afspraak, zich met een geldig legitimatiebewijs aanmelden via één van deze aanmeldzuilen. Dit geldt voor polikliniek afspraken, voor dagbehandeling, opnames en inloop. Dus ook wanneer patiënten zonder afspraak naar het Ikazia Ziekenhuis komt, bijvoorbeeld om bloed te laten prikken, melden zij zich aan bij de aanmeldzuil in de centrale hal. Bij onduidelijkheden of vragen staan er gastheren en -vrouwen klaar om patiënten te helpen.

Bij de aanmeldzuil in de centrale hal controleert de patiënt zijn gegevens. Vervolgens krijgt de patiënt een dagticket. Hierop staan alle afspraken voor die dag en ook de route in het ziekenhuis is hier te zien. Met dit dagticket meldt de patiënt zich vervolgens aan bij de aanmeldzuil bij de polikliniek.

Kijk hier voor meer informatie over de aanmeldzuilen.