Regionaal

Jeugdpopkoor Zinge! bestaat 10 jaar

Op 1 april 2023 is het 10 jaar geleden dat de vereniging Zinge! werd opgericht. Na een 2-tal proefrepetities in de zomermaanden werd, in september 2013, begonnen met de eerste officiële repetities. Inmiddels telt Zinge! bijna 130 leden tussen de 4 en 25 jaar, verdeeld over 5 leeftijdsgroepen die wekelijks repeteren in Cultureel Centrum Cascade en veel en graag optreden. 

Uiteraard kunnen ze dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Sterker nog; het koor maakt er een gigantisch feestjaar van met activiteiten voor alle Zingers! en Mee-Zingers! (de Zinge! ouders, familie, vrienden en vriendinnen en fans).

Als sinds juni vorig jaar is een groep enthousiaste Zingers! en Mee-Zingers! bezig om een groot aantal activiteiten te bedenken en te organiseren. Zo is er op 31 maart 2023 een officiële receptie voor genodigden en geïnteresseerden, wordt in mei een reünie-repetitie gehouden voor alle oud Zingers!, staan er het gehele jaar toffe (oude) bekende gastcoaches geboekt voor alle groepen, organiseren ze in september een heus Zinge!-ZomerFestival, komt er een knalfeest met artiesten in November en sluiten ze het jaar natuurlijk af met Jubileum Winterconcerten!

Wil je niks missen? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief op de website zinge.nl