Regionaal

Kijk regionale talkshow BAR-talk online terug

Op woensdag 16 november 2022 vond de vierde editie plaats van de regionale talkshow BAR-talk. BAR-talk is een avondvullende talkshow van én voor de regio (Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk) en vond plaats in Theater het Kruispunt in Barendrecht. De ruim 200 bezoekers kwamen er in deze editie achter hoe je voor altijd jong blijft. De hoofdgast deze avond was Marjan Berk. De show is vanaf nu online terug te kijken.

Over deze editie

De vierde editie stond compleet in het teken van mentale, fysieke en optische gesteldheid. Hoe zorgen de inwoners van Barendrecht, Ridderkerk en Albrandswaard dat ze zich jong blijven voelen?

De hoofdgast was schrijfster en actrice Marjan Berk. Als kwieke 90-jarige kon zij als geen ander haar kijk geven op en mening geven over oud worden maar tóch jong blijven. Sportcoach en fitste man van Nederland Gino Goossens, leefstijl- en eetgedrag coach, personal trainer en diëtist Lisa van Wayenburg en medisch tatoeëerder van TB Medical/Tattoo Bob Ralph Moelker gaven hun visie op hoe je gezond oud wordt en toch jong blijft. Ook het publiek kon meepraten middels diverse stellingen! Oude rockers van de band Jungle Commando verzorgden de muziek. Het publiek proefde een heerlijke rode wijn van De Wijngenoten! Jongerenwerker Hassani Le Couvreur vertelde over het project Fruit of the Hood, waarin jongeren, door middel van urban workshops en activiteiten, kennismaken en deelnemen aan cultuur. 

Na de talkshow signeerde Marjan Berk haar boeken. Deze werden verkocht door The Read Shop Barendrecht en namen gretig aftrek.

In het verlengde van het thema is in de foyer van Het Kruispunt de komende weken nog een fototentoonstelling te bewonderen waarin tien Barendrechtse ouderen worden geportretteerd. Hoe worden zij oud en blijven zij tegelijk jong?

Over BAR-talk

BAR-talk is dé talkshow voor de BAR-regio (Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk). In de talkshow wordt er letterlijk en figuurlijk een podium geboden aan lokale onderwerpen, initiatieven en artiesten. Met bekende en minder bekende gasten, spraakmakende onderwerpen, interessante interviews, sport, een proeverij, politiek en muziek. Dit is een initiatief van gebouw Het Kruispunt, Theater het Kruispunt, de Bibliotheek AanZet Het Kruispunt/Carnisselande/Ridderkerk, Groener Gras Producties en Spruit eten & drinken.

BAR-talk is terug te kijken via www.bar-talk.nl.