Kinderen Yes! Kinderopvang vanaf 2 jaar ontvangen Doeboekje

Binnenkort ontvangen alle kinderen van 2 jaar en ouder die opvang hebben bij Yes! Kinderopvang, een Yes!-Avonturen Doeboekje. In de boekjes staan leuke en leerzame spelletjes die aansluiten bij spelenderwijs leren waar Yes! Kinderopvang voor staat. De kinderen ontvangen de boekjes als cadeautje vanwege de bijzondere coronaperiode waarin de opvang op last van de overheid helaas twee keer voor een aanzienlijke tijd de deuren moest sluiten.

Spelenderwijs ontwikkelen

Yes! Kinderopvang stimuleert kinderen spelenderwijs in hun ontwikkeling. De kinderen hebben plezier en de professionele pedagogisch medewerkers gebruiken speciale ontwikkelprogramma’s om kinderen te laten groeien en bloeien. Dit gebeurt de hele dag door op de opvang. Toen de opvang gesloten was heeft Yes! Kinderopvang kinderen uitgedaagd om thuis leuke activiteiten te doen. Wieneke de Laat, manager kinderopvang & pedagogiek: “We wilden betrokken blijven en bij blijven dragen in de ontwikkeling van de kinderen. Het was heel fijn om op deze manier contact te houden met ouders en kinderen toen alleen de noodopvang open was. Nu we alle kinderen weer mogen ontvangen, en al snel weer richting de zomervakantie gaan hopen deze rare tijd voor goed af te sluiten en achter ons te laten. Dat doen we met twee Yes!-Avonturen Doeboekjes die aansluiten op spelenderwijs leren en ontwikkelen. We hebben een Yes!- Avonturen Doeboekje ontwikkeld voor peuters en kleuters (2 t/m 5 jaar) en één voor stoere jongens en meiden vanaf 6 jaar.”

Voor de zomervakantie

De pedagoog van Yes! Kinderopvang, Anne Loes Hurkmans, heeft de eerste exemplaren uitgereikt aan Sem en Day van locatie Frits Vogelstraat in Zwijndrecht. Ze gingen er meteen in bladeren en waren gelijk enthousiast! Voor de zomervakantie ontvangen alle kinderen vanaf 2 jaar die opvang hebben bij Yes! Kinderopvang het Yes!-Avonturen Doeboekje.