Regionaal

Kunstexpositie in Sliedrechts Museum

Het Sliedrechts Museum verwelkomt u graag met de eerste van drie kunstexposities. Diverse kunstenaars laten dan hun veelzijdig werk zien. De eerste kunstexpositie loopt van 4 mei tot en met 22 juni 2024.

Te zien zijn dan werken van drie verschillende kunstenaars. Sita de Kam maakt kunst met behulp van mixed media collages van papier, monoprint en linodruk. Ton Vermeulen heeft tegenwoordig zijn atelier bij DOOR in Dordrecht. Zijn schilderijen zijn een zoektocht naar compositie, balans en sfeer. Adri Stam, befaamd om zijn Biesbosch schilderijen op A4 formaat. Een staaltje fijnschilderkunst met bijzondere doorkijken naar de natuur.

Kortom, weer een veelzijdige expositie met zeer diverse werken van deze drie kunstenaars en zeker de moeite waard om te komen bekijken. Naast deze kunstwerken is een groot houten beeld te zien, gemaakt door Henk van Bennekum. Henk is ondermeer bekend van de pyloon aan de Adriaan Volkersingel. Meer van zijn werk zal te zien zijn in de derde expositie in deze reeks.

Meer informatie
Het Sliedrechts Museum is gelegen aan de Kerkbuurt 99 in Sliedrecht en is geopend op woensdag- en zaterdagmiddag van 14:00 tot 17:00 uur. Entree is € 2,- voor volwassenen en € 1,- voor kinderen tot 12 jaar en voor houders van een museumjaarkaart. Meer weten over het Sliedrechts Museum: bekijk de website www.sliedrechtsmuseum.nl of volg het museum op facebook en instagram.

Door onze mediapartner Merwe RTV.