Laat je talent horen tijdens ToBe Solisten Concours Online

ToBe organiseert voor getalenteerde muzikanten het ToBe Solisten Concours. Deze zevende editie van de amateurwedstrijd vindt online plaats. Deelnemers filmen hun eigen optreden en leveren dit filmpje uiterlijk vrijdag 19 maart aan. Een vakkundige jury beoordeelt de inzendingen en op zaterdag 27 maart is er een online prijsuitreiking.

Deelname aan het ToBe Solisten Concours is mogelijk voor alle instrumenten. Amateurs, met of zonder begeleiding, van alle leeftijden kunnen zich aanmelden tot en met 19 maart. Ook niet-ToBe leerlingen zijn van harte welkom om mee te doen. 

Prijzen

Een vakkundige jury beoordeelt de gespeelde werken op presentatie, muzikaliteit, programmakeuze, uitvoering, ritmiek, techniek en toonkwaliteit.
Er zijn drie categorieën: t/m 12 jaar, 13 t/m 18 jaar en 19 jaar en ouder. Per categorie zijn er drie mooie prijzen te winnen. Eén van de prijzen is het meespelen als solist tijdens een concert van het Drechtsteden Jeugd Orkest.

Aanmelden

Pak je kans en laat je talenten zien, aanmelden kan via de website van ToBe tobe.nl/agenda. De kosten bedragen € 14,00 per deelnemer (€ 17,00 vanaf 21 jaar). Kijk voor meer informatie op tobe.nl/nieuws  

Op de foto boven: winnaar 2020 Isaura  Laffeber | Foto: Danny van der Weck