Nacht van de Kaap 2020 afgelast

Iedereen zag het al aankomen, maar nu is de kogel door de kerk: In verband met de coronacrisis gaat De Nacht van de Kaap dit jaar niet door. Hoewel het verbod op grootschalige evenementen tot 1 september van kracht is, acht de organisatie het niet verantwoord om het evenement op zaterdag 5 september doorgang te laten vinden.

Organisator Jasper Scholte (JMR Event Makers) is teleurgesteld, maar kijkt vol vertrouwen uit naar de volgende editie: “Dit is heel erg zuur. Allereerst voor onze bezoekers, maar natuurlijk ook voor alle medewerkers die elk jaar hun stinkende best doen om er een geweldig feest van te maken. We hadden een aantal fantastische artiesten op het menu staan voor deze editie en grootse plannen om de opzet van het festival weer een stukje spannender te maken, dus het is erg vervelend dat deze editie geen doorgang kan vinden. Maar goed, alle mooie ideeën die we voor dit jaar op het programma hadden staan, voeren we volgend jaar door en bovendien hebben we twaalf maanden om nog veel meer moois te verzinnen. Kortom, de Nacht van de Kaap 2021 wordt een wereldeditie.”

De kaartverkoop voor de Nacht van de Kaap was reeds begonnen. Alle kaartkopers hebben een mail van de organisatie ontvangen met informatie over de restitutiemogelijkheden. De tickets voor de editie van 2020 zijn geldig voor de editie van 2021.