Regionaal

Nachtafsluitingen Heinenoordtunnel

De Heinenoordtunnel is toe aan een periodieke onderhoudsbeurt. De onderhouds-werkzaamheden vinden plaats op donderdag 8 oktober op vrijdag 9 oktober en van vrijdag 16 oktober op zaterdag 17 oktober. De tunnelbuizen worden om en om afgesloten. Houd rekening met omleidingsroutes en extra reistijd tussen de 10 en de 30 minuten.

Werkzaamheden

De tunnelbuis richting Rotterdam is van donderdag 8 oktober op vrijdag 9 oktober tussen 00.00 en 05.00 uur gestremd. De tunnelbuis richting Bergen op Zoom is van vrijdag 16 oktober op zaterdag 17 oktober tussen 00.00 tot 08.00 uur gestremd.

Omleidingen

Het verkeer wordt omgeleid via de A15, A16 en N217. De Kiltunnel is tijdens de werkzaamheden tolvrij voor al het verkeer. Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan.

Ten tijde van de afsluiting bedraagt de extra reistijd in beide richtingen tussen de 10 en de 30 minuten. Het openbaar vervoer kan de werkzaamheden passeren.


Veiligheid voorop

De tunnels in ons land behoren tot de veiligste van Europa. Dit willen we nu en in de toekomst graag zo houden. Met periodieke onderhoudswerkzaamheden wordt de levensduur van de Heinenoordtunnel verlengt en stroomt het verkeer vlot door. Zo kan Rijkswaterstaat uw veiligheid blijven garanderen. 

Kijk voor meer informatie op www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden of www.vananaarbeter.nl