Regionaal

Prikken zonder afspraak in Cascade Hendrik-Ido-Ambacht

De GGD Zuid-Holland-Zuid heeft van 2 tot en met 17 maart 2022 in Hendrik-Ido-Ambacht een tijdelijke vaccinatieplek ingericht in Cascade. Inwoners van 12 jaar of ouder kunnen deze drie weken op de woensdag en donderdag zonder afspraak langskomen om zich te laten vaccineren tegen het coronavirus.

1ste, 2de en boosterprik

Inwoners van 12 jaar en ouder kunnen zonder afspraak terecht voor een eerste of een tweede vaccinatie. Inwoners vanaf 18 jaar kunnen ook langskomen voor de boosterprik. Vaccineren is geheel gratis. Let op: neem wel een geldig ID-bewijs mee zoals uw paspoort, ID-kaart of rijbewijs.

Locatie Ambacht

In Hendrik-Ido-Ambacht kunnen inwoners zich in Cascade aan de Hoge Kade 50 tussen 12.00 – 18.00 uur laten prikken op de dagen:

  • Woensdag 2 maart, donderdag 3 maart
  • Woensdag 9 maart, donderdag 10 maart
  • Woensdag 16 maart, donderdag 17 maart

Meerdere priklocaties in de omgeving

In totaal heeft de GGD Zuid-Holland-Zuid vanaf 28 februari tot en met 19 maart zes tijdelijke vaccinatieplekken in de gemeentes Hendrik-Ido-Ambacht, Hoeksche Waard, Molenlanden, Gorinchem en Papendrecht. Meer informatie over de openingstijden en -dagen van deze locaties is te vinden op: https://www.ggdzhz.nl/vaccinaties/wijkgerichte-vaccinaties

Vragen en betrouwbare informatie

Twijfelt u om zich te laten vaccineren? Laat u dan goed informeren door de GGD-medewerkers. Heeft u een vraag of wilt u betrouwbare informatie over het vaccin? Ook daarvoor kunt u bij de priklocatie terecht. Er zijn artsen van de GGD op de locatie aanwezig om uw vragen te beantwoorden.