Regionaal

Ruimte voor nieuwe collega’s bij Yes! Kinderopvang

Met plezier naar je werk gaan en gezellig samen met je collega’s kinderen en ouders blij maken. Dat is wat medewerkers van Yes! Kinderopvang dagelijks ervaren. Het zit in de cultuur gebakken. Met behulp van een eigen arbeidsfilosofie stimuleert Yes! haar medewerkers om lol te hebben #heblol, anderen en jezelf blij te maken #maakblij, aandacht te hebben voor het werk #benerbij en bewust je houding te kiezen #kiesjehouding. Dat maakt Yes! Kinderopvang anders dan andere werkgevers in de kinderopvang. 

Voor pedagogisch medewerkers heeft Yes! Kinderopvang goed nieuws! Er is in Zwijndrecht en Ridderkerk weer ruimte voor nieuwe collega’s! Zowel op het kinderdagverblijf als op de peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang. Voor bijvoorbeeld 32 uur in vijf dagen of 24-27 uur in drie dagen. Ook op oproepbasis met loongarantie voor bijvoorbeeld 24 uur per week. Diverse mogelijkheden!       

Er zijn heel wat medewerkers die al vele jaren in dienst zijn bij Yes! en die voor geen goud de organisatie zouden verlaten. En medewerkers die wel vertrokken zijn, komen vaak weer terug! In het 30-jarig bestaan is de organisatie uitgegroeid tot een fijne club waar medewerkers graag bij willen horen. Heb jij een relevante opleiding, je PUK-certificaat, taalniveau 3F en bij voorkeur minimaal 2 jaar ervaring in de kinderopvang? Laat dan gerust eens van je horen: personeelszaken@yeskinderopvang.nl of 078-7510051. Meer informatie vind je op www.yeskinderopvang.nl.