Regionaal

Spoedvacature: boodschapper voor Hospice De Reiziger

Met spoed is er behoefte aan een tijdelijke boodschapper voor Hospice De Reiziger in Barendrecht. Wegens ziekte en vakantie zijn zij dringend op zoek naar iemand die boodschappen kan regelen voor hun gasten. Het gaat om een tijdelijke periode, maar ze verwelkomen ook graag vaste hulp bij het doen van boodschappen. De taak van de boodschapper is ervoor te zorgen dat de koks alle benodigde ingrediënten hebben om te koken en dat de voorraadkast goed gevuld is.

De boodschappen worden online besteld en de volgende dag bezorgd. De boodschapper moet beschikbaar zijn op twee opeenvolgende dagen (ma/di of wo/do). Op maandag en woensdag wordt de voorraad gecontroleerd, wordt er nagegaan of gasten specifieke wensen hebben en worden de ingrediënten voor de weekmenu’s besteld. De dag erna worden de boodschappen bezorgd en moeten ze worden opgeruimd.

Er wordt gezocht naar iemand die goed kan organiseren en handig is met de computer. De boodschapper vindt het prettig om achter de schermen actief te zijn, maar wil ook van betekenis zijn voor de gasten en hun families. Er wordt samengewerkt in een klein team dat gezamenlijk de dagelijkse boodschappen online inkoopt.

Als boodschapper word je onderdeel van een grote groep vrijwilligers en draag je een belangrijk steentje bij aan het keukenproces.

Geïnteresseerd? Neem contact op met Facet Vrijwilligerssteunpunt via 0180 430 440 of vrijwilligerssteunpunt@facetridderkerk.nl. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Hospice De Reiziger via 0180 222054 of info@hospicedereiziger.com en je gegevens en functie als boodschapper doorgeven.

Foto: Google Maps