Regionaal

Theater het Kruispunt voor 3e keer op rij Meest Gastvrije Theater van Nederland

Theater het Kruispunt heeft op 2 oktober een bronzen award in de wacht gesleept voor Meest Gastvrije Theater van Nederland in de categorie kleine gemeenten.

Dat maakte directeur van de ANWB Frits van Bruggen samen met presentator Frits Sissing bekend in de studio’s van Aalsmeer. Duizenden ANWB-leden en bezoekers hebben afgelopen maanden op hun favoriete theater, schouwburg of concertgebouw gestemd en hun waardering uitgesproken voor het aanbod van voorstellingen, de bereikbaarheid, de horeca (in en om het theater), het prijsniveau, het zitcomfort, het zicht op het podium en de sfeer en uitstraling.

Twee jaar geleden won Theater het Kruispunt eveneens een bronzen award en afgelopen jaar sleepte zij zelfs de gouden award in de wacht. Drie keer op rij een podiumplek voor het Barendrechtse theater stemt directeur Irene Pronk trots: “Deze award is wederom een bekroning op waar wij als Theater het Kruispunt voor staan. Dank aan al het personeel en vrijwilligers, onze partners in gebouw Het Kruispunt, die ook een belangrijke bijdrage leveren aan de sfeer en kwaliteit, maar bovenal dank aan al onze gasten. Service, vriendelijkheid en je welkom voelen staan bij ons zeer hoog in het vaandel.”

De prijs is ingedeeld in 4 verschillende categorieën: grote stad, grote gemeenten, middelgrote gemeente en kleine gemeenten. In elke categorie is een gouden, zilveren en bronzen award uitgereikt. Het hoogst scorende theater van de vier gouden categoriewinnaars is de Goudse Schouwburg. Zij mogen zich kronen tot Meest Gastvrije Theater van Nederland. Deze publieksprijs is een  initiatief van de ANWB.

Foto: ANWB