Toch ‘nationaal vuurwerk’ op Erasmusbrug tijdens livestream Crazy Sexy Cool Festival

31 december 2020 stream je Bizzey, Poke, La Fuente, Dyna & meer van 21:00 tot 01:00 tijdens de livestream van Crazy Sexy Cool Festival. De stream doet geloven dat deze artiesten op een enorm cruiseschip vol vuurwerk naast de Erasmusbrug in Rotterdam optreden, maar niks is minder waar. Door middel van een greenscreen en digitale nabewerking weet de organisatie een spectaculair decor te creëren waarbij kijkers thuis toch in een feeststemming komen.

De organisatie van Crazy Sexy Cool Festival en Rotterdam Festivals hebben de handen ineen geslagen voor deze livestream en wisten grote namen aan zich te binden. Uniek voor de stream is de tijd die is gestoken in de visuals. “We zetten elk jaar 2 festivals neer in het Zuiderpark, waarbij we groot inzetten op decor. Ook tijdens de livestream blijven we dicht bij onze visie en maken we het ook visueel aantrekkelijk.” Samen met Dyna telt de kijker af tot middernacht, waarna een vuurwerk show zal plaatsvinden. “Aangezien alles met de computer gemaakt wordt, kan het uitbundiger dan ooit. Zo starten we 2021 positief én met een knal.” Aldus Jitske de Graaf van de organisatie.

De stream is op 31 december van 21:00 tot 01:00 te kijken via Woov. Download de app of kijk direct via: woov.live/waiting-room/17429.

Over Crazy Sexy Cool

Crazy Sexy Cool is in 2008 begonnen als clubavond en in een paar jaar tijd uitgegroeid tot Echt Rotterdams Erfgoed én is in 2018 door de PopUnie uitgeroepen tot Het Beste Festival van Rotterdam met jaarlijks meer dan 23.000 bezoekers, verdeeld over twee festivals.