Regionaal

Veel dansplezier in Danscentrum Remus

Ank en Anrie van Danscentrum Remus kunnen terugkijken op een zeer geslaagd feest in verband met het 30-jarig bestaan van hun Danscentrum Remus. De danszaal was bijna te klein om alle bezoekers van een stoel te voorzien en ook nog ruimte over te houden om te dansen. Om dat laatste draait immers alles in het danscentrum.

Gezien de enthousiaste reacties ziet de toekomst er goed uit. Vanaf de tweede helft van januari 2023 kan er weer deelgenomen worden aan cursussen stijldansen. Kledingeisen zijn er niet en de muziek is helemaal van deze tijd. Anrie: ‘wat goed is om te zien is dat veel jongeren de weg naar ons danscentrum weten te vinden. We hebben cursisten die net in de 20 zijn en het stijldansen ontdekken als leuke hobby.’

Of je als paar komt dansen of alleen (Style in Line), je bent welkom in Danscentrum Remus. Kun je al uit de voeten op de dansvloer dan is 7 januari 2023 een datum om in de agenda te zetten, op die avond vindt vanaf 20.30 uur het nieuwjaarsbal plaats. Meer informatie is te vinden op de site danscentrumremus.nl of telefonisch 0180428781.