Vraag een voucher aan voor het verbeteren van het beweeg- en sportaanbod in de openbare ruimte

Heeft u een leuk idee om de buitenruimte nog beter te benutten of aantrekkelijker te maken voor bewegen- en sport voor verschillende doelgroepen? De voucherregeling sport- en beweegaanbod openbare ruimte is weer geopend! Organisaties kunnen vouchers aanvragen van maximaal 4.000 euro. De aanvraagprocedure is laagdrempelig. Met name gemeenten, (sport)organisaties, sport- en wijkverenigingen, zorginstellingen, scholen en stichtingen met creatieve ideeën worden opgeroepen om een aanvraag te doen. 

De provincie Zuid-Holland en Team Sportservice Zuid-Holland hebben opnieuw de handen ineengeslagen. Vorig jaar zijn er mooie initiatieven ondersteund, waaronder een playground, jeu de boulesbaan, wandelpaden, duofietsen en mooie evenementen.

Heeft u een goed idee voor in uw gemeente? Doe een aanvraag! Voor meer informatie over de Voucherregeling sport- en beweegaanbod openbare ruimte én het doen van een aanvraag, kunt u terecht op www.teamsportservice.nl/voucherregeling/. De aanvraagtermijn sluit op 15 juni.