Weekendafsluiting A15 bij knooppunt Gorinchem

Rijkswaterstaat voert van vrijdag 30 oktober tot maandag 2 november 2020 onderhoudswerkzaamheden uit aan een spoorviaduct op de A15 bij knooppunt Gorinchem. Weggebruikers moeten rekening houden met extra reistijd van tien tot dertig minuten.

Van vrijdag 30 oktober 21.00 uur tot maandag 2 november 05.00 uur is de A15 afgesloten tussen knooppunt Gorinchem en afrit 26 Hardinxveld-Giessendam, in de richting van Ridderkerk. Van knooppunt Gorinchem zijn de S-lus, de V-lus en de N-baan (na de K-lus) gesloten. Ook toe- en afrit 27 Gorinchem en afrit 26 Hardinxveld-Giessendam zijn deze periode dicht. 

Omleidingen 

• Verkeer uit de richting Tiel naar Dordrecht en Rotterdam wordt omgeleid via de A27, de A59 en de A16.
• Verkeer naar Hardinxveld Giessendam en Sliedrecht wordt omgeleid via het provinciale wegennet (N216 – N214).
• Verkeer naar Gorinchem en het Beatrixziekenhuis wordt omgeleid via de A27 en afrit 24 Avelingen.

Gele borden en informatiepanelen langs en boven de weg geven de omleidingsroutes aan. Weggebruikers moeten rekening houden met tussen de tien en dertig minuten extra reistijd.

Inhoud werkzaamheden

Aannemer Mourik Infra voert de werkzaamheden uit, die bestaan uit het vervangen van voegovergangen op het noordelijke spoorviaduct Schelluinen-Noord.

Corona

Uiteraard werken de aannemers met inachtneming van de actuele coronamaatregelen, door te letten op hygiëne en het bewaren van onderlinge afstand.